vrijdag 9 mei 2014

Dag 5: Vrijdag 9 mei

Na een leuke zeeklasse zijn we ondertussen allemaal thuis.  Ik denk dat alle leerlingen heel blij waren hun mama en papa, broertjes of zusjes, oma's en opa's, huisdieren,... terug te zien.  Hoewel we al thuis zijn, wil ik jullie toch nog de foto's van vandaag tonen. 

Toen we deze morgen het weerbericht opzochten, bleek dat er aan de kust enorm veel wind zou komen in de loop van de voormiddag.  Daardoor werd het strandspel veranderd in een quiz.  Voor we hieraan begonnen werden er eerst nog enkele groepsfoto's genomen.Tijdens de quiz waren er zowel denkvragen als doe-opdrachten.  We hebben ons geamuseerd en we hebben goed gelachen.  Het was een ideale afsluiter van deze leuke week!


Er werden ballonnen geblazen tot ze ploften.

Er werd geprobeerd om een nagel in een fles te krijgen: dit ziet er makkelijker uit dan het is!Er werd geraden welke personen op deze afbeeldingen stonden.


Zelfs onze buikspieren werden getraind!
En we aten chocola met stokjes!
En niet te vergeten: er werden medailles uitgedeeld aan de meest ordelijke kamer van de week.  Ik moet er wel bijzeggen: alle leerlingen hebben dit supergoed gedaan!  De kamers en badkamers waren steeds netjes in orde!

Dit waren ze dan...  De laatste foto's van de zeeklasse van dit schooljaar.  Ik wil hierbij alle leerlingen bedanken voor de fijne week die ze me hebben bezorgd.  Ook wil ik jullie nogmaals bedanken voor alle lieve reacties.  Ik vond het leuk om er weer bij te zijn!

juf Natalie


1 opmerking:

  1. Jullie ook bedankt voor de dagelijkse berichten op de blog, de goede zorg voor al onze kinderen en om ze een onvergetelijke en kei toffe zeeklasse te bezorgen.
    Bedankt !

    BeantwoordenVerwijderen