maandag 13 mei 2013

dag 1: maandag, 13 mei 2013


In de heenrit naar Nieuwpoort zijn we het oude en het nieuwe stadion van AA Gent voorbij gereden. Het was leuk in de bus. We hebben veel gelachen. En in Nieuwpoort zelf maken we alleen nog meer plezier. We maakten een wandeling van 9,5 km. Tegen de avond aan schrijven we onze kaartjes voor ouders enz. Daarna spelen we nog toffe gezelschapsspelletjes.

Zonnige groetjes,

Jari en Lode
   


5 opmerkingen:

 1. We hebben een superleuke dag achter de rug. De leerlingen amuseerden zich enorm en liggen ondertussen zalig te slapen. De begeleiding kruipt ook maar eens onder de wol. Slaapwel!
  Juf Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Zeeklassers en beste leerkrachten, wij hopen van harte dat jullie ondanks het minder goede lenteweer toch nog kunnen genieten van de gezonde zeelucht en super leuke activiteiten.
  Willen jullie zeker onze dochter Loïs vandaag een extra dikke knuffel geven voor haar 12de verjaardag?!
  We missen onze 2 meiden wel(wie had dat gedacht?)...veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel te stil in huis.
  Loïs & Esmée amuseer jullie vooral geweldig daar in Nieuwpoort en spaar de leerkrachten een beetje.
  Dikke kus en knuffels vanwege mama & papa Hambrouck
  (en axta knuffels voor de jarige!!!!!!!!!!!!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi coole zeekklassers zo te zien hebben jullie er een leuke dag op zitten. Maak er een week om nooit te vergeten van. En kyliwatchke nog ne hele gelukkige verjaardag he maat. Amuseer elle goe ginder en laat de regen en kou elle niet tegen houden he. Groetjes van de (stief)mama van Kylian Ryckmans.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tamara van tilborgh14 mei 2013 om 07:24

  hallo daar aan zee mooie foto's tot nu toe en hoop da het leuk is

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er daar geweldig plezant uit. Laat het weer jullie niet tegenhouden er een geweldige week van te maken! Sam, geniet ervan en maak er een onvergetelijke reis van. Nog een gelukkige verjaardag Lois!!!!!!!!
  Anke , Barbara en Erwin (Koekoekx)

  BeantwoordenVerwijderen