dinsdag 14 mei 2013

dag 2: dinsdag, 14 mei 2013


Deze morgen gingen we met enkele sportievelingen lopen. De vroege vogels vonden het leuk en lieten zich niet doen door de regendruppeltjes.

Iedereen verscheen fris gewassen aan het ontbijt. We kregen choco (mmmmm …), boter, koffie, melk, water, boterhammen, cornflakes … Na het ontbijt maakten we ons lunchpakket klaar.

We zijn naar het strand gegaan om een spel te spelen. Maar jammer genoeg konden we ons spel niet helemaal uitspelen omdat het begon te regenen. We zijn naar binnen gegaan om ons koekje op te eten. Dan kwam de zon terug en mochten we vrij spelen op het strand. Dat vonden we heel fijn!

Van al dat spelen kregen we grote honger. Ons lunchpakket was al snel tot kruimels herleid. Dan hebben we de tram gepakt tot in Oostende (dat was wel heel ver). Daar zijn we gaan zwemmen in het stedelijk zwembad. Het water smaakte nogal zout en het was ook erg koud. Toch hebben we ons heel goed geamuseerd.

Tijdens de terugreis zijn enkele leerlingen die nog energie over hadden eerder uitgestapt (samen met een juf, n.v.d.r.) om vanuit Nieuwpoort stad terug te wandelen naar de Barkentijn.

We hadden nog tijd voor een verfrissende douche en daarna kregen we heerlijke kippennuggets met patatjes en erwtjes.

Daarna gingen we quizzen.


Slaapwel!

L&L (Lotte en Lena)

6 opmerkingen:

 1. Na een toffe dag vol sport en spel liggen onze ravotters flink te slapen. Alle begeleiders zijn heel tevreden over onze flinke kapoenen!
  Groetjes van alle juffen en de meester

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt wel leuk om s'morgens vroeg te lezen wat de kids gedaan hebben de dag voordien elke morgen ga hier de pc op voor we moeten gaaan werken om te zien hoe katja hare dag was de foto's zijn ook heel mooi en leuk

  groetjes van de mama en papa van katja wouters

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi hoi hoi,

  fijn om te zien dat iedereen zich, ondanks het slechte weer, toch volop weet te amuseren! Het lijkt me daar weer zo tof als vorig jaar..toch nog even een pluim voor alle juffen en meester(s), omdat ze er toch telkens in slagen om onze kinderen toch de tijd van hun leven te bezorgen, ook al zijn de weersomstandigheden niet altijd optimaal.

  Heb op de foto's al gezien dat onze Senne (Naulaerts) zich duidelijk amuseert en dat is enorm fijn om te zien! Doe hem vele groetjes en laat 1 van de juffen hem ma ne goeie pakkerd geven in onze plaats, hij zal het graag hebben :-)

  Groetjes,

  Inneke, Tamara en Bart (zus, mama & papa van Senne Naulaerts)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo allemaal,
  onze vlinders vinden het super leuk om 's morgens in de klas eventjes te kijken naar de foto's van jullie avonturen aan de zee.
  Roos en Khamzat vinden het tof om enkele bekende gezichten te zien op de foto's.

  Dikke kussen en knuffels van de vlinders
  En een extra dikke kus van Roos voor mama en een knuffel van Khamzat voor zijn broer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gunther De Vries15 mei 2013 om 09:37

  Beste jongens, meisjes en collega's,

  Wat had ik graag mee in die warme jacuzzi gezeten. Morgen breng ik jullie een bezoekje. Ik kijk ernaar uit om al die lachende gezichtjes live aan het werk te zien. Ook ik ben fier op het werk van mijn leerkrachten. Tot morgen !

  Gunther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag allemaal,
  Tof om jullie uitleg te lezen, het is heel levendig geschreven, we leven mee op die manier :-)!
  Geef er nog een lap op daar in Nieuwpoort!
  Tot vrijdag, Céline XX

  BeantwoordenVerwijderen