donderdag 19 april 2012

Dag 4: donderdag, 19 april 2012


Hallo allemaal,

Intussen werden jullie reeds trouwe volgers van onze blog. We laten jullie niet langer wachten op nieuws. Het was alweer een fijne dag. De weergoden hebben rekening gehouden met ons dagprogramma. Gedurende de ganse voormiddag is het droog gebleven. We amuseerden ons naar hartelust op het strand. Eb en vloed zorgden voor extra sensatie bij het evacueren van onze zandkastelen. Juf Lieselot zorgde ervoor dat het kopen van de souveniertjes in goede banen liep.

Van zodra we op de tram naar Earth Explorer zaten, viel de regen met bakken uit de lucht. We vlogen met een simulatieraket naar de maan en hebben ervaren hoe een duikboot tegen een ijsschots vaart. We overleefden een tornado door onder te duiken in een schuilkelder en we verzeilden in een aardbeving. Andere groepjes hebben de vulkaanuitbarsting bij Pompeii beleefd.

’s Avonds maakten we ons op voor de fuif. De sfeer zat er al direct goed in. De bodyguards controleerden nauwgezet of iedereen aan de leeftijdsgrenzen voldeed. Verboden voor kinderen boven de 12 jaar!

Nu ligt iedereen - met gepoetste tandjes – in zijn bedje te dromen van al die fijne momenten van de afgelopen dagen. We blikken terug op 4 superdagen, maar kijken er stiekem toch ook wel naar uit dat we terug thuis zullen zijn.

Morgenvoormiddag zullen we nog met de go-carts gaan rijden. Daarna … komen we terug!!! We reserveren alvast een knuffel van onze ouders.

Tot morgen! 
































1 opmerking:

  1. Lara,
    Super dat ik je straks terugzie! Je zus heeft je enorm gemist maar we zijn blij dat jullie je zo geamuseerd hebben!

    Tot straks!

    Dikke kus!

    Christa

    BeantwoordenVerwijderen