maandag 16 april 2012

Dag 1: maandag, 16 april 2012


We stonden ’s morgens aan de schoolpoort te wachten om in de bus te stappen. Maar toen kregen we het jammere nieuws dat Ines Van Houtte niet mee kon voor twee dagen. We kwamen veilig aan in de ‘Barkentijn’. We gingen  naar de zaal ‘de walvis’. We waren zenuwachtig voor de kamerverdeling. Van al dat uitpakken kregen we wel honger. Daarna gingen we naar de refter. Het eten beviel ons wel. Na het eten gingen we onze warme kleren aandoen. Het zesde leerjaar ging een fotozoektocht maken door de duinen.
Na een uurtje of twee stappen kregen we veel dorst dus gingen we iets drinken. Terwijl dat  gebeurde, ging het vijfde leerjaar in Oostende garnaalvissen.
Nadat we gedoucht en gegeten hadden, gingen we postkaartjes versturen. En nu zijn we dit aan het schrijven terwijl de rest gezelschapspelletjes aan het spelen is.
En straks gaan we onze pyjama aantrekken, in ons bedje kruipen en onze oogjes dicht doen.

Lisa, Xuxa en Roos (L6) 

  
                                   
2 opmerkingen:

 1. Gunther De Vries17 april 2012 om 05:32

  Ik kijk ernaar uit om die blije gezichtjes morgen in actie te zien in Nieuwpoort. Leuk nieuwtje voor de meisjes van het zesde leerjaar, Ines komt morgen mee om nog drie dagen zeeklassen te beleven.

  Tot morgen !
  Gunther De Vries
  Directeur a.i.

  BeantwoordenVerwijderen